چرا کباب زیر ۱۵ هزار تومان نخوریم؟

سید علی اصغر میرابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس‌های تهران به خبرآنلاین گفت: با توجه به نرخ گوشت که کیلویی ۹۰ و تا ۱۰۰هزار تومان باید گفت: هر سیخ کوبیده حداقل ۱۵ تا ۱۶هزار تومان قیمت دارد و به طور متعارف قیمت یک سیخ کوبیده خوب بین ۲۱ تا ۲۴ هزار تومان است. اگر گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده را حداقل کیلویی ۷۴ هزار تومان در نظر بگیریم، برای کباب ۲۰۰ گرمی، باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ بنابراین طبخ و فروش کباب کوبیده با قیمت‌هایی پایین‌تر از این میزان فاقد کیفیت لازم است.